Premiile Grammy 2019 – machiajele mele preferate

Premiile Grammy 2019 - machiajele mele preferate

Asa cum va spuneam in materialul precedent, seara de duminica a fost dedicata celebritatilor. In vestitul Staples Center din Los Angeles s-au decernat pentru a 61 oara premiile Grammy. Toata spuma lumii muzicale si nu numai, s-a perindat pe covorul rosu.

Iata aparitiile care m-au impresionat:

1. Janelle Monáe

Premiile Grammy 2019 - machiajele mele preferate - Janelle Monáe

Preferata mea in materie de looks a fost Janelle Monáe. O aparitie regala aproape, as putea spune. Outfit-ul spectaculos a fost perfect completat de un machiaj elegant cu buze glossy si accent pe ochi. LOVE IT!

2. Dua Lipa

Premiile Grammy 2019 - machiajele mele preferate - Janelle Monáe

Cat de frumoasa este Dua Lipa cu acest machiaj fresh! Imi plac mult sprancenele bogate dar naturale si buzele nude. Iar bobul perfect drept ii scoate foarte bine trasaturile in evidenta.

3. Lady Gaga

Premiile Grammy 2019 - machiajele mele preferate - Lady Gaga

O mai tineti minte pe Gaga imbracata in fleici de carne sau care iesea dintr-un cocon? Nu stiu voi ce parere aveti, dar mie imi place mult aceasta noua Gaga eleganta, rafinata, dar totusi edgy. Contrastul dintre coafura usor messy si rochia atat de eleganta este foarte fain. Iar machiajul o pune in valoare: buze glossy dar naturale si accent pe ochi…You go Gaga!

4. Miley Cyrus

Premiile Grammy 2019 - machiajele mele preferate - Miley Cyrus

Eu am o slabiciune pentru Miley. Admir curajul ei, imi place cum canta si ador sa o vad transformandu-se an dupa an. Anul asta a afisat un look androgin (LOVE!!!!): smoking + machiaj natural + o coafura de inspiratie retro.

5. Camilla Cabello

Premiile Grammy 2019 - machiajele mele preferate - camila-cabello

Frumoasa cubaneza a fost o aparitie fresh si sexy in acelasi timp. Machiajul i se potriveste foarte bine, iar pometii atat de frumos conturati m-au facut sa o pun pe lista preferatelor mele.

6. Jada Pinkett Smith

Premiile Grammy 2019 - machiajele mele preferate-jada pinkett smith

Cine ar crede vreodata ca Jada are 47 de ani? Arata senzational! Fresh, glowy, stylish sunt doar 3 atribute pe care i le-as da frumoasei Jada. tenul este impecabil, iar ochii machiati cu tonuri de roz sunt in centrul atentiei.

Acestea sunt cele 6 celebritati care mi-au atras atentia. Care sunt preferatele tale?

Glam you,

L