5 accesorii funny de pe AliExpress

5 accesorii funny de pe aliexpress.com

Este cineva care nu a intrat macar o data pe AliExpress chit ca din curiozitate? Daca da, atunci lasa-ma sa-ti spun ca trebuie sa o faci macar pentru amuzament. Vei gasi acolo ce nu iti poti imagina… de la obiecte si accesorii faine care merita comandate (mai ales pentru ca sunt la preturi foarte bune) la tot felul de prostii complet inutile.

Atentie insa, daca iti doresti sau ai nevoie de ceva urgent, AliExpress nu este locul de unde sa comanzi, pentru ca orice coletel oricat de mic ajunge in Romania in minim o luna.

Si cu gandul la accesoriile de makeup pe care le poti gasi pe AliExpress, am creat o lista de 5 pe care le consider mai ales funny si nu neaparat utile (pentru asta am o lista separata ce face subiectul unui alt material).

1. Sabloane pentru swatch-uri

Sabloane pentru swatch-uri

Sabloanele astea mi se pare foaaaarte simpatice, si sunt perfecte pentru cele din voi care nu rezistati sa faceti swatch-uri la noile produse achizitionate. Le gasiti in 6 modele, pretul unei folii este de 1.20 $, transportul catre Romania este gratuit si le poti gasi aici.

Accesoriu pentru pleoape

Accesoriu pentru pleoape

Ei bine gadget-ul asta chiar m-a facut sa rad… Se pare ca e menit sa creeze o pleoapa mobila mai mare celor care nu au pleoape mobile foarte vizibile. Este in special destinat tipului de ochi asiatic, si cica ar trebui purtat 5 minute/zi. Sunt foarte sceptica in ceea ce priveste eficienta lui, dar daca vreuna din voi vrea sa il incerce, il poate comanda de aici. Este 0.90 $ bucata, iar transportul este gratuit.

Benzi pentru lipirea pleoapei

Benzi pentru lipirea pleoapei

Ceeee? Iti lipesti pleoapa?” Asta a fost reactia prietenei mele Alexandra de la flawless.ro cand i-am spus ca au aparut benzi cu care sa iti lipesti pleoapa pentru a crea un pliu fals. Sincer nu imi dau seama cum reusesti sa mai clipesti dupa ce iti lipesti pleaopa cu stickerele astea… Dar daca e cineva curios, le gasesti aici, sunt 1.75 – 1,85 $ rola de 300 de stickere + aplicator, iar transportul e gratuit. Poti alege din 4 modele si 4 culori.

Sablon pentru sprancene

Sablon pentru sprancene
Sablon pentru sprancene

Sablonul asta este perfect pentru iubitoarele de sprancene foarte conturate si geometrice. Are 8 variante de sprancene, un suport de mana si poate fi prins si in jurul capului. Mie mi se pare super haios. Il gasesti aici, e 1.29 $ iar transportul e gratuit.

Capa pentru barbierit

Capa pentru barbierit

Am ales si un accesoriu simpatic de groomig, si anume o capa de barbierit care se prinde de oglinda. Asta mi se pare chiar utila pentru ca nu o data am auzit femei plangandu-se ca sotii sau iubitii lor infundau chiuveta cu par dupa barbierit. Ei bine, capa asta previne aceste intamplari nefericite. Nu o sa mai gasesti par in chiuveta sau pe jos. Pretul este super bun, doar 1.97 $, transportul este gratuit si o poti comanda de aici.

Voi v-ati hotarat ce va comandati?

L

Credit foto: aliexpress.com

One Reply to “5 accesorii funny de pe AliExpress”

  1. […] Asta e lista mea de 5 accesorii must have de pe AliExpress. Daca esti curioasa sa citesti si despre lista de 5 accesorii funny pe care ti le poti comanda, atunci intra aici. […]

Comments are closed.