4 pasi pentru a obtine sprancene de vedeta

Din totdeauna sprancenelor li s-au atribuit titlul de “rama a fetei” iar de-a lungul timpului trendurile in ceea ce priveste aspectul lor au fost extrem de controversate.

De la sprancene foarte subtiri, desenate din creion negru in anii ’20, la sprancenele stufoase ale anilor ’80, la sprancenele ultra pensate ale anilor 2000 si din nou la sprancene groase cu aspect de tatuaj, moda vine si pleaca, insa atentia la sprancene este constanta.

Eu personal ador sprancenele stufoase, cat mai naturale si pieptanate ciufulit. De multe ori nu umblu la forma lor cand machiez pe cineva, ci doar imi place sa umplu goluri cu o umbra subtila. Alternez intre a lucra cu creioane, farduri compacte sau pomade insa incepatorilor le recomand fardurile sau cariocile cu varf subtire cu care poti desena fire cu usurinta.

De curand insa, am descoperit un kit GENIAL, cu care oricine isi poate realiza machiajul sprancenelor cu usurinta: este vorba despre Kit-ul pentru definirea sprancenelor Celebrity Eyebrow de la Vipera Cosmetics

Kit pentru definirea sprancenelor Celebrity Eyebrow – 05 Dawn

Kit-ul contine o penseta, o pensula cu 2 capete (unul unghiular si unul fluffy), un fard pentru sprancene, si un set de 6 sabloane insiprate de sprancene ale vedetelor. Fardurile din kit sunt diponibile in 6 nuante iar fardul pe care l-am testat eu este numarul 05 Dawn si este o nuanta rece, perfecta pentru satene. Penseta este unghiulara si poti pensa cu usurinta firele nedorite.

Adevarul este ca in 4 pasi rapizi si kit-tul acesta, sprancenele tale devin de invidiat:

Pas 1: Penseaza

Nu e nevoie sa schimbi forma sprancenelor, mai ales daca nu esti o specialista a pensatului. Poti insa sa scapi de firele crescute aiurea in cateva secunde. De dragul pozelor, am scapat de cele cateva ficirele ale Alexandrei dupa ce am machiat-o. Tu insa fa asta inainte de machiaj, iar daca stii ca esti sensibila si pielea ti se inroseste, fa asta chiar cu o zi inainte.

Pas 2 : Alege sablonul potrivit

Testeaza cele 6 sabloane si vezi care ti se potriveste cel mai bine. Ai incredere in forma ta naturala si ghideaza-te dupa ea cand alegi sablonul.

Alexandrei i s-a potrivit cel mai bine sablonul Kate.

Pas 3 : Aplica fardul pentru sprancene

Daca nu stii ce nuanta pentru fard sa alegi, tine cont de urmatoarele detalii:

  • nuanta fardului ar trebui sa fie una rece
  • studiaza cu atentia nuanta firului tau de par din sprancene si alege o nuanta de fard cu un ton mai deschis decat cel al firelor de par.

Evita sa creezi unghiuri foarte ascutite sprancenelor, care ar putea sa iti dea un aspect aspru. De aceea in partea interioara a sprancenei foloseste capatul pufos al pensulei din kit. Asta va crea un look soft si umbre elegante. Spre coltul extern poti folosi capatul unghiular.

Pas 4 : Finiseaza si fixeaza

Dupa ce dai sablonul la o parte verifica sa ai simetrie si finiseaza ultimele detalii. Daca vrei poti fixa firele cu un gel transparent.

Daca esti curioasa sa incerci Kit-ul pentru definirea sprancenelor Celebrity Eyebrow, e bine sa stii ca acum il poti achizitiona la reducere, la doar 73,52 lei, redus de la 91,90 lei. Iar daca esti makeup artist si te inregistrezi pe site-ul www.viperacosmetics.ro, beneficiezi de un discount de profesionist de 30%.

La finalul acestui tutorial ne-am distrat putin si cu niste poze cu vibe tomnatic.

Model: Alexandra Voicescu

Agentie: Etoiles Models Agency

Locatie: Artistry Space by LP Makeup