APIVITA prezintă 5 Action Ser de ochi cu esență de crin alb

Când vine vorba de pielea sensibilă a ochilor, APIVITA introduce pe piață 5 Action Ser, îmbogățit cu esență de crin alb – un tratament revoluționar bazat pe componente naturale. Clinic și oftalmologic testat, acest ser este ideal pentru femei și bărbați de orice vârstă care doresc să combata aspecte precum riduri, cearcăne, ochi umflați și uscăciunea.

Esențele de crin alb și ginseng sunt vedetele acestui produs. Acestea aduc beneficii remarcabile pentru pielea din jurul ochilor, având efecte antiinflamatorii și lipolitice. Aceste ingrediente ajută la revitalizarea aspectului pielii, reducând adâncimea ridurilor și a liniilor fine, minimizând cearcănele, îmbunătățind aspectul pleoapelor și hidratând conturul ochilor.

Un alt ingredient esențial al noului produs APIVITA este cuprul. Acesta ajută la diminuarea ridurilor, conferind pielii o textură fermă și elastică. Acest ingredient activează vitalitatea fibroblastului, crucial pentru producția de colagen și elastină, asigurând o piele rejuvenată.

Inovația produsului este completată de extractul patentat de propolis. Datorită proprietăților sale antioxidante puternice, protejează pielea de efectele negative ale stresului oxidativ și previne îmbătrânirea prematură. Pentru o hidratare intensă, serul conține aloe, miere, pantenol și oligozaharide din acid hialuronic. De asemenea, APIVITA a ales să înlocuiască apa cu infuzie de trei tipuri de ceai de munte grecesc, renumit pentru proprietățile sale antioxidante și hidratante.

Pentru rezultate maxime, urmați aceste recomandări:

• Aplicați cu vârful degetului inelar, fiind ideal pentru zona sensibilă a ochilor;

• Efectuați un masaj circular pentru ridurile profunde;

• Pentru ochii umflați, efectuați un drenaj limfatic cu degetul arătător;

• Masați și pleoapele cu gesturi delicate, direcționând spre tâmple;

• Beți multă apă, deoarece hidratarea ajută la reducerea cearcănelor.

Complet natural, fără aditivi precum parabeni, silicon, uleiuri minerale sau parfumuri, este aliatul perfect pentru combaterea semnelor de vârstă și a imperfecțiunilor zonei oculare. Ideal de folosit dimineața și seara, se integrează perfect în rutina zilnică și poate fi folosit ca primer pentru machiaj.

Leave a Reply