Descoperă noul Concept Store The Body Shop din AFI Cotroceni București

Descoperă noul Concept Store The Body Shop din AFI Cotroceni București

The Body Shop, brandul britanic cunoscut pentru etica sa în domeniul frumuseții, introduce un magazin-concept inovator în AFI Cotroceni, pentru toți cei dornici de o experiență de shopping diferită. Deși există nenumărate opțiuni de achiziție de produse cosmetice, câte dintre ele îți oferă o experiență unică, posibilitatea de a-ți îngriji pielea, de a afla despre practicile durabile și de a te implica activ?

Magazinul-concept din AFI Cotroceni, inaugurat la 1 septembrie 2023, oferă o experiență captivantă și interactivă. Magazinele The Body Shop de pretutindeni reflectă comunitățile pe care le servesc. Multe dintre ele găzduiesc opere de artă și informații despre organizații locale caritabile. Scopul lor? A evidenția subiectele și poveștile care contează pentru comunitate.

Deși ideea de „schimbare globală” poate părea vagă pentru unii, inaugurarea acestui magazin este fundamentată pe un obiectiv clar: influențarea comportamentului consumatorilor. The Body Shop dorește să unească oamenii și să le arate cum acțiunile lor pot contribui la binele colectiv.

Fondat în 1976, The Body Shop a luat naștere din dorința de a combina justiția ecologică cu estetica. Astăzi, oferă peste 700 de produse vegane cu ingrediente autentice, precum edelweiss sau cânepă. De exemplu, se aprovizionează cu unt de shea din Ghana și ulei de tea tree din Kenya. În centrul activității lor? Justiția socială.

Pe parcursul anilor, The Body Shop a captivat numeroase generații datorită valorilor sale. Magazinele și produsele lor au avut mereu scopul de a sensibiliza publicul asupra problemelor ecologice și sociale.

Detalii despre noul magazin din AFI Cotroceni:

  • Principiul circularității predomina. Blaturile sunt făcute din plastic 100% reciclat, iar mobilierul combina lemn reutilizat cu plastic reciclat. Chiar și exteriorul magazinului are o amprentă ecologică redusă.
  • Zona principală pune accent pe testarea produselor The Body Shop, completată de un colț dedicat machiajului.
  • Secțiunea pentru cadouri permite personalizarea acestora cu materiale sustenabile.
  • Magazinul se vrea un hub al comunității. Acesta include o zonă numită ACT, unde vizitatorii pot discuta problemele comunității și pot descoperi valori comune.
  • O zonă de refill, probabil cea mai apreciată, încurajează reutilizarea și responsabilitatea, oferind o gamă variată de produse cosmetice pentru refill.

Leave a Reply