Bare Rose – O colecție proaspătă de la Victoria’s Secret care explorează subtilitatea feminină în profunzime.

În tumultul vieții cotidiene, adesea uităm să ne acordăm timp pentru a avea grijă de noi înșine. Ne pierdem din vedere faptul că o rutină de self-care poate fi un motivator și un susținător pentru starea noastră generală de bine, contribuind, în același timp, la creșterea încrederii în sine. Pornind de la această conștientizare, Victoria’s Secret a creat o nouă gamă de produse menite să celebreze unicitatea identității feminine, pe care fiecare dintre noi o deține.

Bare Rose pune la dispoziție o serie de produse menite să redefinească experiența cotidiană. Piesa centrală a acestei colecții este Bare Rose Eau De Parfum, un parfum care preia sublimele arome din gama Bare și le îmbină cu măiestrie cu note de mosc, pentru a conferi prezenței tale un caracter distinct. Texturile și aromele se îmbină într-un mod care emană prospețime și eleganță. Combinarea esenței de Rosa Centifolia, Dreamwood și Firmenich creează o experiență senzorială captivantă, catifelată și vibrantă.

„Ne-am dorit ca această gamă să devină o extensie a purtătorului, oferind o senzație unică, precum cea pe care o ai atunci când atingi petalele unui trandafir. Aceasta este adevărata frumusețe.” — Parfumier principal, Frank Voelkl.

Colecția Bare Rose nu se oprește la parfum, oferind și un rollerball, un spray mist, o loțiune și un scrub pentru corp. Aceste produse îți permit să schimbi rutina de self-care și să îți oferi tratamentul delicat pe care îl meriți, așa cum fiecare floare este prețuită când o primești ca dar.

Colecția Bare Rose este disponibilă în magazinele Victoria’s Secret din țară și online pe victoriassecret.ro, invitându-te să experimentezi această explozie florală și rafinată care să-ți împlinească nevoile de îngrijire personală.