Pure Blossom, noua linie de îngrijire a corpului de la Mara Blu

Mara Blu se pregătește să încheie anul cu stil, lansând o nouă gamă de produse de îngrijire. De această dată, ne concentrăm pe îngrijirea pielii corpului cu noul lor produs, Pure Blossom. Această gamă proaspătă și elegantă include un gel de duș și o loțiune de corp – un duo indispensabil în rutina de zi cu zi. Aceste produse au fost concepute cu scopul de a oferi o hidratare deosebită și beneficiază de caracteristici senzoriale care le plasează ferm în zona premium.

Pure Blossom se remarcă prin utilizarea unui ingredient de excepție, un parfum creat de experții din regiunea Grasse, special personalizat pentru Mara Blu. Este un parfum citric-floral cu note de mandarină, elemente verzi revigorante și ierboase, accente de pară, bergamotă și un buchet floral intens de iris.

Pentru finalul anului, ritualul de îngrijire a corpului Pure Blossom aduce plăcerea hidratării și miresmelor autentice franțuzești. Ambalajele acestor produse sunt simple și elegante, reflectând subtil aroma lor excepțională.

Gelul de duș Pure Blossom are o textură reconfortantă și hidratantă, oferind o experiență senzorială unică.

Crema de corp Pure Blossom este un veritabil elixir hidratant pentru piele, conținând ingrediente cheie precum:

  • Ulei de jojoba, cunoscut pentru efectul său emolient și protector asupra pielii. Acesta conține tocopheroli naturali și are o structură chimică foarte apropiată de sebumul uman.
  • Vitamina E, un antioxidant eficient care ajută la menținerea sănătății pielii.
  • Extract de mimosa, cunoscut și ca “arborele pielii”, are proprietăți puternice de regenerare pentru epidermă. A fost folosit în trecut pentru tratarea rănilor și astăzi este un antioxidant puternic, stimulând producția de colagen.

Iată și prețurile acestor produse:

  • Gel de duș Pure Blossom, 200 ml – 45 lei
  • Cremă de corp Pure Blossom, 200 ml – 65 lei

Pentru lansarea lor, produsele beneficiază de o reducere de 25% până la finalul lunii octombrie. Produsele Pure Blossom de la Mara Blu pot fi achiziționate atât online, pe site-ul marablu.ro, cât și offline, în Farmacia Christiana din Arad.