BOMBA! Toate reducerile de Black Friday în materie de beauty pe care trebuie sa le știi!

Black Friday este momentul perfect pentru a-ți răsfăța sufletul și a-ți îmbogății trusa de beauty, fără a-ți epuiza bugetul. Este momentul să-ți împrospătezi stocul de cosmetice, să-ți explorezi pasiunea pentru machiaj sau și să îți satisfaci pofta de shopping, toate la prețuri cu adevărat tentante. În articolul de astăzi, îți dezvălui cele mai atractive oferte de Black Friday din lumea frumuseții, pentru ca tu să fii pregătită să strălucești în orice moment. Ține-te bine, căci am pregătit o super listă de reduceri!

Sephorasephora.ro

Reducerile de Black Friday de la Sephora vor începe pe 9 noiembrie, iar la unele produse vor fi de până la 70%

Rainbow Glamrainbowglam.ro

În perioada 30 octombrie – 6 noiembrie ai 1+1 gratis la majoritatea pigmentilor și genelor (reducerea se aplica celui mai ieftin pigment/pereche de gene din cos).

Restul produselor ce nu sunt incluse la categoria 1+1, au o super reducere în aceasta perioadă! Reducerea se cumuleaza doar cu anumite cupoane, iar livrarea gratuita la comenzi de peste 300 lei nu mai este inclusa dacã în coș există produse reduse.

Salon Providersalonprovider.ro

Începând cu 3 noiembrie, pentru minim o săptămâna (din surse oficiale :)) reducerile vor arăta așa:

-40% la toata categoria de fonduri de ten

-30% la multe produse Iconic London

-20% la produsele Inglot

The Makeup Shopmakeupshop.ro

În perioada 10 – 13 noiembrie, reducerile se vor duce pana la 90% la produse din următoarele categorii: makeup, skincare, haircare, bodycare, produse pentru manichiură cu gel / semi și o colecție de suplimente cu ingrediente naturale și vitamine.

Machiaj și îngrijiremachiajsiingrijire.ro

În perioada următoare reducerile de la Machiaj și Îngrijire atât din magazinul online cât și din cel fizic (în incinta Magazinului Victoria) vor fi intre 5% – 60% la majoritatea produselor.

Be Well Store – bewellstore.ro

În perioada 10 – 14 noiembrie, reducerile la Be Well Store se vor duce pana la 90%.

Forever Lash – foreverlash.ro

Între 1 – 12 noiembrie, Forever Lash are reduceri de până la 80% atât la produse de makeup cât și la produsele de manichiură.

Cailyn Romania – caylin.ro

Pe Cailyn.ro reducerile de Black Friday au început pe 27 octombrie și țin până pe 27 noiembrie, și ajung la unele produse până la 80%.

Pink Panda – pinkpanda.ro

Pink Panda are o campanie de Early Black Friday cu reduceri de până la 80%, iar în fiecare zi, apar noi produse reduse.

Lila Rossa – lila-rossa.ro

Pe Lila Rossa reducerile de până la 80% au început pe 1 noiembrie și rezistă până pe 9 noiembrie.