Noutăți GLAM de la Mio Bio

În cea mai stralucitoare lună a anului, Mio Bio vine cu noutăți glam cu o selecție rafinată de produse care îmbină eleganța și inovația. În centrul atenției se află ediția limitată ANNEMARIE BÖRLIND GOLDEN HOUR, ce aduce în prim-plan trei produse de machiaj în nuanțe calde de auriu, transformând rutina de înfrumusețare într-o experiență luxuriantă.

ANNEMARIE BÖRLIND GOLDEN HOUR

Această ediție limitată impresionează cu trei produse de machiaj care emană rafinament și strălucire. Fardul de pleoape lichid GOLD, disponibil la 64 de lei, creează nuanțe încântătoare, în timp ce creionul contur pentru ochi (59 lei) și stick-ul de highlighter (119 lei), ambele în varianta GOLD, completează cu măiestrie orice look. Cu peste șase decenii de experiență, ANNEMARIE BÖRLIND aduce în prim plan ingrediente naturale și formule inovatoare, garantând o compatibilitate excelentă pentru toate tipurile de piele și vârste. Produsele de machiaj sunt create exclusiv pe bază naturală, fără extracte de origine animală, parabeni, uleiuri minerale, microplastic sau siliconi, oferind formule testate dermatologic și ambalaje sustenabile.

MÁDARA

MÁDARA adaugă o notă de seducție cu produsele sale revoluționare. Mascara DEEP MATTER Bold Volume, disponibilă la 115 de lei, intensifică privirea cu un negru strălucitor și intens. Infuzată cu ulei organic de ricin, formula sa organică nu doar conferă volum, definire și alungire genelor, ci și oferă efecte nutritive. În arsenalul de makeup, se remarcă și gloss-ul hidratant RUBY RED, la prețul de 99 de lei, ce adaugă buzelor strălucire, volum și hidratare, în timp ce rujul mat VELVET WEAR DARK NUDE, disponibil la 124 de lei, asigură buzelor un aspect catifelat și irezistibil. Fardul lichid GUILTY SHADES Hunter (109 lei) este perfect pentru un machiaj rapid de seară.

Formulele MÁDARA sunt bogate în ingrediente naturale precum ulei de semințe de afine și unt de shea, oferind o îngrijire delicată și protecție pentru piele.