Zilele Internationale ale Frumusetii – Ziua 2

Zilele Internationale ale Frumusetii makeup Mirela Pancu Si Carmen Burci glamour

Dupa experienta din prima zi a evenimentului “Zilele Internationale ale Frumusetii”, de abia o asteptam pe a doua. Tema primul masterclass a fost Glamour Hair style and Makeup, si le-a avut ca traineri tot pe Mirela Pancu si Carmen Burci. De data aceasta insa, Carmen Burci a fost in postura de hair stylist.

Modelul ales a fost Xonia, frumoasa cantareata, care m-a surprins cu un ten impecabil si un par senzational. Atat machiajul cat si coafura alese au fost demne de un covorul rosu Hollywoodian.

In ceea ce priveste machiajul, Mirela a adoptat tehnica americana (pe care si eu o folosesc frecvent) si a inceput cu machiajul ochilor. In tonuri de maro, bej si auriu, ochii au fost pusi in evidenta cu combinatii de farduri mate si pigmenti stralucitori. Mi-a placut ca si truc, sa vad ca pe pliul ochiului ca si nuanta de tranzitie, Mirela a folosit un blush care a dat cumva ochilor un plus de culoare si adancime.

Zilele Internationale ale Frumusetii makeup Mirela Pancu glamour

Machiajul ochilor a fost urmat de uniformizarea tenului, conturarea si iluminarea lui. In tot acest timp, Carmen a realizat niste bucle lejere, usor retro, care ma duceau cu gandul la stelele cinematografiei alb-negru.

Pentru buze Mirela a ales un ruj roze care completat foarte bine intregul machiaj. La final, Carmen a decis sa transforme buclele intr-un pony tail WOW.

Zilele Internationale ale Frumusetii makeup glamourZilele Internationale ale Frumusetii makeup glamour

All in all mi-au placut Zilele Internationale ale Frumusetii! M-ar fi bucurat insa sa o aud pe Mirela mai mult explicand pasii machiajului din cea de-a doua zi. Carmen a explicat foarte bine si in detaliu coafurile pe care le-a realizat, insa pe mine machiajul a fost cel ce m-a adus in la Cosmobeauty.

Pe curand,

L