5 cadouri de beauty pentru EL

5 cadouri de beauty pentru EL

Am tot scris si am facut liste de cadouri in ultima perioada, pentru diferite categorii de preturi, dar imi dau seama ca toate cadourile pe care le-am propus sunt destinate cu precadere noua, fetelor 🙂 Dar cum nu este doar Craciunul nostru, am creat o lista cu 5 recomandari de cadouri de beauty pentru el. Ca e iubit, sot, frate, tata sau bff, toate avem pe langa noi cel putin un EL pe care vrem sa il cadorisim de Sarbatori.

Balsam de Barba Barber Mind Bebop – thebarber-shop.ro

Toate partenerele posesorilor de barba din ultimii ani stiu ca acestea se intretin cu grija si deseori cu o mai mare cheltuiala decat podoaba capilara. Asa ca nu veti da gres cu un balsam de barba ce are in compozitie ulei japonez Tsubaki, ulei de menta, ulei de lavanda si ulei de rozmarin. Barbosii vostri dragi vor fi super incantati!

Pret: 83 de lei

5 cadouri de beauty pentru EL

Instant Depuffing Roll-On Gel – sephora.ro

Creat pentru zona ochilor, are rolul de a diminua pungile de sub ochi si urmele de oboseala. Asa ca doamnelor, daca doriti sa va scoateti iubitul in oras dupa munca, si nu vreti sa para foarte obosit, acesta este un super cadou.

Pret: 64 de lei

5 cadouri de beauty pentru EL

Gel de dus si sampon MR Perfect Somerset – marionnaud.ro

Fara exceptie ego-ul barbatilor este ceva ce trebuie de multe ori gadilat 🙂 Iar la Marionnaud gasesti produsele perfect pentru asta. Ce poate spune mai mult decat un gel de dus pe care scrie mare MR PERFECT? Si mai ai variante din care poti alege: Mr Manly, Mr Ruggeo si Mr Smooth. BONUS, aceste geluri de dus sunt la reducere pe site.

Pret: 30,40 lei (redus de la 38 de lei)

5 cadouri de beauty pentru EL

NoOPS Men´s Kit Beauty Case – douglas.ro

Am descoperit acest set pentru barbati si mi s-a parut atat de simpatic incat am zis ca trebui sa il pun pe lista. E un set pentru barbatii “aventurosi” as zice, fie ca se avanta in a sta mult peste program, a petrece noptile in afara casei sau a calatori mult. Setul asta ii face sa fie pe faza in orice situatie. Si are un super pret!

Pret: 45 de lei

5 cadouri de beauty pentru EL

Apa de toaleta Activist™ – thebodyshop.ro

Acum treaba devine subiectiva pentru ca aceasta apa de toaleta este printre preferatele mele  🙂 Are note picante si de citrice si o gasiti in magazinele The Body Shop sau pe site-ul lor la un pret foarte prietenos.

Pret: 98 de lei

5 cadouri de beauty pentru EL

Cam asta este lista mea de 5 cadouri de beauty pentru EL! Have fun girls and don’t forget to treat your men (from time to time)!

L

Credit foto: sephora.ro, douglas.ro, thebarbershop.ro, thebodyshop.ro, marionnaud.ro

One Reply to “5 cadouri de beauty pentru EL”

Comments are closed.