Machiaj de seara: de la birou la catwalk

Machiaj-de-seara--de-la-birou-la-catwalk

Gata, ai terminat in sfarsit munca si te pregatesti sa iesi in oras cu prietenii sau ai un super date cu persoana iubita si nu stii cum sa te machiezi repede si sa arati ca si cand ai pasi pe catwalk? Atunci asta este articolul perfect pentru tine! Am creat un machiaj de seara pe care si tu il poti realiza fara foarte mult exercitiu (poate un pic la eyeliner merita sa exersezi 🙂 ).

Inspiratie pentru acest machiaj mi-a fost muza mea Cristina si sparkle… mult sparkle si praf de zane.

Daca vrei sa stii care a fost baza machiajului de la care am pornit, te invit sa intri aici

Acum ca stii deja cum am hidratat tenul, ce fond de ten, concealer, pudra si produse pentru sprancene am folosit, sa trecem la machiajul ochilor. Am inceput prin a crea o baza de creion maro de la Paese, pe care l-am difuzat pe toata pleoapa mobila. In pliul pleoapei am difuzat spre arcada nunta Primer, din paleta Pillow Talk de la Charlotte Tilbury. Blending-ul din pliul pleoapei este o combinatie intre alte 2 nuante din aceeasi paleta: Enhance si Smoke, plus burgundy din paleta Earth de la Nyx.

Machiaj de seara: de la birou la catwalk

Pe baza de creion maro de care va spuneam, am aplicat in coltul extern nunta Sanctuary (my fave!) din paleta Saint and Sinner de la Kat von D.

Pe centru pleoapei mobile m-am jucat cu fardul metalic FoliEffect de la Paese, in nuanta Antique. Pentru coltul intern am ales una dintre nuantele Pop din paleta Supersonic Girl de la Charlotte Tilbury.

Eyelinerul folosit este preferatul meu: Tattoo Liner de la Kat von D, in nuanta Trooper Black. Este cel pe care il folosesc si pentru mine si pe care il recomand oricarei incepatoare.

Pentru ca, da, recunosc ca nu imi este foarte usor sa imi fac mie vestitele codite de eyeliner 🙂 Asa ca, daca sunt grabita, this is my eyeliner go to. Are varful foarte subtire si poti trasa cu precizie. Si se si retuseaza usor, fara a se intinde excesiv. LOOOVE!

Pe pleoapa inferioara am folosit nuantele din pliu, eyelinerul de mai sus, iar pe conjunctiva am folosit un Khol Kajal waterproof. Mascara folosita este cea pentru volum, de la Salerm.

Pentru contouring-ul fetei am folosit un bronzer de la Nars, iar pentru pometi, un blush tot de la Nars, si iluminator, de la Hourglass.

Buzelor le-am ales o nunta puternica de zmeura, de la Salerm. Yumm!

Si uite asa, gata cu acest machiaj de seara. Sa inceapa distractia, zic!

ATENTIE! Cand petrecerea se termina si ajungi acasa, NU te duce la culcare fara sa te demachiezi si fara sa aplici o crema de noapte.

Machiaj de seara: de la birou la catwalk

Si vin la tine si cu o recomandare: Crema Revitalizanta de Noapte de Himalaya Herbals, cu extract de Crin Alb si Tomate. Nu contine parabeni, este hipoalergenica si iti asigura o hidratare perfecta pana dimineata.

Machiaj de seara: de la birou la catwalk

Prietenii mei de la Flawless.ro ti-au pregatit un material special despre cum ar trebui sa se desfasoare ritualul tau de ingrijire after party. Afla mai multe aici.

Vreau sa le multumesc celor alaturi de care am realizat acest proiect:

Model: Cristina Stoica

Foto: Vasi Cardon

Hair: Constantin Stinga

Concept realizat impreuna cu Alexandra Nuta-Stoica (flawless.ro)

Get the party started!

L

PS: daca vrei si tu sa obtii hidratarea de care ai nevoie, te invit sa participi la concursul de pe pagina mea de facebook.

One Reply to “Machiaj de seara: de la birou la catwalk”

  1. […] de câte ori vorbim despre un machiaj de seară flawless, ne gândim la petreceri udate cu șampanie, ori la întâlniri romantice la lumina lumânărilor. […]

Comments are closed.