Vacanta de iarna in tari exotice? Descopera machiajul perfect

Vacanta de iarna in tari exotice? Descopera machiajul perfect

De vreo luna, toate canalele social media sunt impanzite de poze cu oameni care au lasat frigul si zapada in spate si au plecat in vacanta in destinatii exotice. Cuba, Zanzibar, Dubai sau Thailanda sunt doar cateva din destinatiile unde multi din prietenii mei fac o cura binevenita de soare, mare si nisip.

Va povesteam intr-un material anterior ca tenul meu este uscat și, desi trebuie sa am mare grija la hidratare si la protectie, am avantajul ca nu transpira. M-am gandit cam cat de greu le este fetelor cu ten gras sa poarte machiaj mai ales in zonele cu o clima calda.

Vacanta de iarna in tari exotice? Descopera machiajul perfect

Asa ca acest material este plin de sfaturi utile pentru voi, dragelor 🙂

Tot intr-un material anterior v-am oferit sfaturi cu privire la ingrijirea tenul gras. Nu o sa mai revin mult asupra acestui aspect, ci vreau sa pun accentul pe un nou produs pe care l-am descoperit, care este dedicat tenului gras si care poate fi foarte bine folosit ca baza de machiaj: Light Hydrating Gel Cream de la Himalaya Herbals.

Cum sa te machiezi in vacanta de iarna din tarile calde

Este o un gel, asa cum ii spune si numele, light. Are o textura lejera, hidrateaza fara a incarca tenul, nu il lasa gras, intra foarte repede in piele si ii da un aspect luminos. Pe deasupra, are un pret foarte convenabil.

Si acum sa ne intoarcem la machiajul de vacanta. Vreau sa incep prin a va da cateva sugestii:

  • daca poti sa stai nemachiata in vacanta, fa-o! Da-i si tenului o vacanta.
  • daca nu poti sa stai nemachiata, atunci alege un machiaj lejer, usor de retusat si simplu de facut. Nu vrei sa pierzi timp pretios in fata oglinzii cand ai atatea minunatii de vazut.
  • inainte sa pleci testeaza unul sau 2 machiaje acasa cu cat mai putine produse, pentru a nu cara cu tine o valiza de farduri.
  • nu subestima avantajele produselor travel size. Eu le iubesc! Ocupa putin loc, apuci sa le folosesti inainte sa expire si sunt foarte dragalase.
  • NU UITA PRODUSELE CU PROTECTIE SOLARA!
  • Daca ai tenul gras sau mixt, ai grija sa ai la tine blotting paper, sau servetelele special create pentru excesul de sebum.

Iata cum arata propunerea mea de machiaj pentru vacanta:

Cum sa te machiezi in vacanta de iarna din tarile calde

Am ales un machiaj soft, in culori neutre, cu accent pe ochi. Sprancenele sunt naturale, cu doar cateva goluri umplute. Tenul nu este incarcat ci luminos si cu un aspect natural. Contouring-ul este unul soft, iar pometii sunt usor imbujorati.

Pe buze am ales un gloss roze care poate fi retusat si fara oglinda.

Sper ca va place si va inspira propunere mea si daca vreti sa aflati si mai multe tipsuri despre ingrijirea in vacanta, cititi articolul prietenilor mei de la Flawless.ro.

Va astept pe pagina mea de facebook cu un concurs simpatic.

Happy holiday, babes

L

One Reply to “Vacanta de iarna in tari exotice? Descopera machiajul perfect”

  1. […] Despre cum puteți realiza un machiaj flawless în vacanță vă spune mai multe Laura Perian, AICI. […]

Comments are closed.