CAMP – Cocktail and Makeup Party – de la vis la realitate

CAMP - Cocktail and Makeup Party

M-am trezit intr-o dimineata cu gandul ca pentru noi makeup artistii, nu se fac destule evenimente. Da, avem vreo 2 targuri pe an, masterclass-uri si workshop-uri, insa evenimente in care sa putem socializa intre noi dar si cu reprezentantii brandurilor relevante pentru noi, nu avem.

Si asa s-a nascut CAMP – Cocktail and Makeup Party, GLITTER edition! Ideea mi-a fost sustinuta de catre prietena mea Alexandra de la flawless.ro cu care am si pornit la drum in acest proiect care a prins viata pe 6 Noiembrie la SOTO Cafe Bar

Tema acestei editii a fost “Unlock you creativity”, iar invitata noastra speciala Andreea Baudici – Life and Career Coach, ne-a oferit cateva tips & tricks despre cum sa depasim blocajele creative. Promit sa revin cat mai curand cu un interviu cu Andreea, despre creativitate.

Andreea Baudici – Life and Career Coach

Surprizele au fost multe si care mai de care mai colorate, mai sparkly sau mai delicioase. Partenerii nostri au venit cu cadouri pentru invitati, dar si standuri cu produse de testare. Astfel ca makeup artistii invitati au putut descoperi produse noi pe care cu siguranta le vor introduce in trusele lor.

Paris Berlin – Complete Beauty
Parisax – Complete Beauty
Bioderma
Artistry
Salerm

Si pentru ca pana la urma CAMP este la baza o petrecere, Paul de la SOTO a avut grija sa ne serveasca cele mai bune cocktailuri, iar Nedelya cele mai delicioase torturi.

Gin & Tonic – SOTO Cafe Bar
Red Velvet – Nedelya

Si pentru ca am mentionat mai sus cadourile surpriza, vreau sa le multumesc tuturor partenerilor care ne-au rasfatat cu produse super faine si foarte utile in meseria noastra: Complete Beauty, Salerm, Lendan, Bioderma, Paese, Gerovital, Marionnaud, 7th Heaven, Clineo, CelluleM Block Unirii, Cremeria.

Marionnaud
7th Heaven
Gerovital
Cremeria
Salerm & Lendan
Complete Beauty
Bioderma
CAMP - Cocktail and Makeup Party
Clineo

Si nu in ultimul rand vreau si multumesc borderlinephotography.ro pentru ca a surprins cele mai frumoase momente ale evenimentului.

Sa ne vedem cu drag la urmatorul si… Welcome to CAMP!

L.