5 sub 50 lei – cadouri de beauty super accesibile

5 sub 50 lei - cadouri de beauty super accesibile

2020 nu e chiar anul cadourilor, daca pui la socoteala toate cele intamplate, dar asta nu inseamna ca nu ne putem folosi de zilele ramase din acest an si de sarbatorile care ne pandesc ca sa ne cadorisim pe noi si pe cei dragi.

Si pentru ca bugetele anul acesta sunt mai stramtorate decat in alti ani, am decis sa fac o lista de cadouri dragute pentru iubitorii si iubitoarele de beauty cu produse super faine, cu pretul de maxim 50 de lei.

Produsele de mai jos le puteti comanda online, din varful canapelei si pot fi livrate direct persoanelor dragi.

1. Spumă demachiantă Frimousse PULPE DE VIE – miobio.ro

Am descoperit brandul PULPE DE VIE in minunatul boutique Miobio si imi place muuuult mult. Asa ca recomandarea mea de cadou sub 50 de lei este aceasta spuma demachianta cu extract de rosii si grapefruit roz.

Spumă demachiantă Frimousse PULPE DE VIE

Pret: 49 lei

Comanda aici: miobio.ro

2. Pigment Gliterat MUP – salonprovider.ro

Pentru iubitoarele de makeup with a bit of sparkle, pigmentul aceste cu particule de glitter este perfect. Chiar daca petreci sarbatorile acasa nu inseamna ca nu poti purta cat de mult glitter vrei tu. Pigmentul acesta poate fi aplicat cu o pensula sintetica sau cu degetul si este disponibil in 5 nuante WOW.

Pigment Gliterat MUP – salonprovider.ro

Pret: 49 lei

Comanda aici: salonprovider.ro

3. MAD Beauty – Disney Princess Mini Eyeshadow Palette – pinkpanda.ro

Daca prietena ta cea mai buna este o PRINTESA, atunci o sa adore paletele de la MAD Beauty inspirate din printesele Disney. Mulan, Belle, Cinderella sunt doar cateva din personajele care au propiile lor palete.

MAD Beauty – Disney Princess Mini Eyeshadow Palette – pinkpanda.ro

Pret: 39,99 lei

Comanda aici: pinkpanda.ro

4. Paleta Heavenly Beauty Marionnaud – marionnaud.ro

Paletica asta este compacta si perfecta de tinut in poseta. Are un duo blush-bronzer, 2 rujuri si 4 farduri pe care le poti folosi pentru ochi sau ca iluminator.

Paleta Heavenly Beauty Marionnaud – marionnaud.ro

Pret: 45 lei

Comanda aici: marionnaud.ro

5. Fiole Regenerare Celulară Aslavital – farmec.ro

Daca si tie iti place sa canti prin casa “All I want for Christmas is fabulous skin”, atunci fa-ti tie acest cadou: pachetul cu Fiole Regenerare Celulara de la Aslavital Mineralactiv. Nu numai ca sustii un brand autohton, dar te si bucuri de un rasfat pentru tenul tau. Aceste fiole au o formula unica si originala, cu Argila 100% naturala.

Fiole Regenerare Celulară Aslavital – farmec.ro

Pret: 41,23lei

Comanda aici: farmec.ro

Asta este listuta mea pentru cadouri sub 50 de lei. Daca esti curioasa sa descoperi si alte cadouri, mai costisitoare de data asta, check this out!

Happy shopping,

L

One Reply to “5 sub 50 lei – cadouri de beauty super accesibile”

  1. […] cand vine vorba de cadourile de sarbatori, iar daca bugetul vostru este unul restrans, check this […]

Leave a Reply