5 motive pentru care ar trebui sa mergi la cosmetica

5 motive pentru care ar trebui sa mergi la cosmetica

Desi suntem in anul Domnului 2022 si accesul la informatie este peste tot, sunt inca multe persoane reticente la a apela la serviciile profesionistilor. Fie ca este vorba de par, ten sau machiaj, aud deseori remarci de genul: “cum ma vopsesc eu nu ma face nimeni”, “n-am nevoie eu de tratamente cosmetice”, “ce nu pot sa imi dau si singura cu un rimel?”

Si desigur ca rutina de ingrijire de acasa este extrem de importanta, insa cand vine vorba de servicii profesionale, acestea aduc de fiecare data un plus de valoare starii tale de bine.

ATENTIE! Ma voi referi acum EXCLUSIV la profesionistii care realizeaza servicii de calitate cu produse si aparatura profesionale, indiferent de bransa in care activeaza.

Iata care sunt din punctul meu de vedere cele mai importante 5 motive pentru care ar trebui sa vizitezi un cabinet de cosmetica:

1. Pentru ca meriti ce e mai bun

Da, pe primul loc este simplul motiv ca meriti sa fii rasfatata. Meriti sa te deconectezi de lumea exterioara, de stres si probleme si sa te bucuri de un tratament facial. Nu trebuie sa fie neaparat ceva foarte costisitor. O curatare si un masaj facial iti pot schimba starea si ii pot da tenului tau luminozitate si tie un vibe bun.

Daca ai probleme sau afectiuni ale tenului, ele pot fi ameliorate sau chiar vindecate cu ajutorul tratamentelor cosmetice.

2. Experienta vasta despre tot ce inseamna ten

O cosmeticiana bine instruita iti va analiza cu atentie tenul, iti va pune intrebarile potrivite si va alege procedura si produsele care ti se potrivesc. Tot ea te poate ajuta sa iti formezi o rutina corecta acasa, iti poate recomanda produse potrivite tenului tau si de ce nu, te poate ajuta sa le achizitionezi la preturi mai bune.

Nu uita ca ea este instruita sa foloseasca produse profesionale si aparatura performanta, care folosite fara experienta si atentie pot cauza probleme.

Tot o cosmeticiana experimantata va stii pana unde i se intinde expertiza si iti va recomanda o vizita la medic daca este cazul.

3. Aparatura profesionala

In cabinetele de cosmetica se gasesc combine si aparate profesionale atat pentru tratamente faciale cat si corporale, pe care nu le poti achizitiona acasa (decat daca esti dispusa sa platesti zeci de mii de euro). Un aparat profesional performant nu se va compara niciodata cu echivalentul lui ieftin pentru acasa.

Fiecare astfel de aparat are diferite module, intensitati, grade, etc pe care doar un profesionist instruit stie sa le ajusteze pentru a obtine cele mai bune rezultate pentru fiecare client.

4. Produsele profesionale

Produsele profesionale care se gasesc exclusiv in salon, pe care nu le poti cumpara din drogherii sau farmacii au ingrediente mult mai puternice. Fiecare brand are game ce detin protocol propriu si reguli stricte de folosire.

Sunt multe tipuri de masti, acizi, etc care sunt create special pentru a fi folosite DOAR in salon de catre personal avizat. Ele au desigur si rezultate pe masura.

5. Procedurile profesionale

Odata cu evolutia tehnologiei in materie de aparatura si produse, au aparut si noi proceduri. Proceduri targetate catre diferite rezultate, proceduri gandite sa rezolve probleme si afectiuni ale tenului. Acnee, rozacee, linii si riduri fine, pete pigmentare, lipsa luminozitatii si hidratarii sunt doar cateva din problemele care pot fi rezolvate cu ajutorul procedurilor cosmetice.

Sper ca te-am convins sa faci ceva pentru tine si tenul tau si te invit la atelierul meu pentru un rasfat bine meritat!

L