O experienta care a meritat din plin: Professional Day Masterclass cu Sylwia Shiffman

De prin decembrie de cand am aflat ca cei de la Paese organizeaza un masterclass cu makeup artist-ul lor oficial Sylwia Shiffman, recunosc ca aproape ca am numarat zilele pana pe 12 februarie.

Luni m-am trezit cu mult entuziasm pentru ca stiam ca a venit in sfarsit ziua masterclass-ului! Si da, mi-a indeplinit asteptarile! Sylwia este o persoana minunata, calda si foarte deschisa la a impartasi trucuri si secrete. Imi place stilul ei de machiaj curat, light si glowy, si m-am bucurat sa descopar tehnici noi.

Evenimentul a inceput cu o scurta prezentare a gamei de produse Paese, un pic de istorie a brandului si planuri de viitor (da, ne asteapta suprize frumoase din partea Paese). Prima demonstratie de machiaj a fost si cea anuntata in program, si anume Red Carpet Makeup. Sylwia a ales sa inceapa cu un machiaj light, luminos, realizat in tehnica strobing (o sa va povestesc intr-un alt material mai multe despre aceasta tehnica). Recunosc ca mi-a placut la nebunie rezultatul! In timpul acestui machiaj am descoperit o tehnica noua de conturare a pometilor, pe care de abia astept sa o incerc. Practic ce ne invata Sylwia este sa inversam ordinea cu care suntem obisnuiti (countouring, blush, iluminator) si sa incepem cu iluminatorul, urmat de blush, si la final contouring-ul pe care ea l-a realizat cu o combinatie de bronzere delicate.

Mi-a placut la nebunie acest machiaj care a scos in evidenta frumusetea naturala a modelului cu zone delicate de umbra si lumina. Din acest machiaj diafan, Sylwia a facut incet trecerea catre unul puternic, smokey, cu accent pe ochi si buze nude. Pigmentii de la Paese sunt printre preferatii mei si m-am bucurat sa vad cum i-a folosit pe baza de eyeliner gel negru.

 

Finalul: un look demn de covorul rosu!

Dupa pauza de cafea, a urmat cea de-a doua demonstratie, de bridal makeup. Machiajul a fost unul indraznet, tip cat eye complimentat de buze rosii. Foarte relevant pentru miresele pe care le intalnim in munca noastra de zi cu zi.

Nu este primul masterclass marca Beaut One la care particip, si pot spune ca si de data asta a meritat timpul meu! De abia il astept pe urmatorul 🙂

Cu drag,

L