5 lucruri care au facut Beauty Day Masterclass o experienta fantastica!

La invitatia Academiei de Make-up Startline am organizat alaturi de ei Beauty Day Masterclass: o zi dedicata profesionistilor in beauty! Asa cum v-am povestit intr-un material anterior, acest eveniment a fost impartit in 3 momente importante, si anume: demonstratia mea de machiaj, prezentarea Crinei Popescu despre cum sa iti faci selfie-ul perfect si discutia pornita de Gina Stefanoania despre primii pasi ai antreprenoriatului in beauty.

Am ales sa fac o lista scurte de 5 lucruri care au facut pentru mine acesta zi una speciala:

1. Participantele care ne-au fost alaturi in aceasta zi! Pe langa makeup artisti am avut alaturi si bloggeri de beauty, iar energia creata a fost una senzationala. M-am bucurat sa le raspund la intrebari, sa le pun intrebari, si sa simt cum invatam si ne sprijinim una pe cealalta. Girl power!!!

2. Am realizat unul din machiajele mele preferate! Da, machiajul glossy este unul dintre preferatele mele, pentru efectul puternic pe care il are. Recunosc ca am avut un ajutor important in modelul meu, care pe langa faptul ca este foarte frumoasa, este si o profesionista. M-am bucurat sa le pot impartasi doamnelor prezente din trucurile mele, si din experientele mele.

3. Produsele Paese! Love, love, love

4. Cele 10 porunci ale unui selfie! Vreau sa ii multumesc Crinei pentru viitoarele mele selfie-uri reusite!

5. Trezirea la realitate marca Gina Stefanoaia! De ce zic trezire la realitate? Pentru ca sunt sigura ca toate atunci cand am pornit la drum cu gandul de a deveni makeup artisti, nu ne-am imaginat cam cum o sa fie dupa ce terminam cursurile. Cu siguranta am crezut ca va fi mai simplu decat e de fapt. Si fix despre asta ne-a vorbit Gina… despre cat este de greu sa pornesti pe drumul antreprenoriatului, si sa nu te opresti.

Beauty Day Masterclass a trecut, si deja de abia astept urmatorul eveniment!!! See you soon!

L