Golden Globes 2020 – best makeup

Golden Globes 2020 - best makeup

Sezonul premiilor a inceput devreme anul acesta, iar primele pe lista au fost Globurile de Aur care s-au decernat aseara in Beverly Hills.

Celebritatiile nu au dezamagit nici anul acesta pe covorul rosu, si si-au facut aparitia in tinute de gala, cu coafuri elaborate si machiaje bine realizate.

Mi-au placut multe dintre machiajele pe care le-am vazut, insa am ales sa ma opresc la 5 dintre ele, care m-au facut sa spun WOW! LIKE! LOVE! SLAY!

Iata care sunt in opinia mea cele mai frumoase machiaje de la Golden Globes 2020:

Lucy Boynton

Golden Globes 2020 - best makeup - Lucy Boynton
Lucy Boynton – Golden Globes 2020

Frumoasa Lucy a fost si de data aceasta o aparitie WOW! Machiajul pe care l-a purtat a fost o combinatie de grafism marca anilor 60 si paiete inspirate din anii 70. Jo Baker, makeup artistul care a conceput si realizat acest machiaj pentru Lucy, a facut o treaba excelenta. Imi plac foarte mult si tenul fresh, buzele nude si sprancenele naturale.

Joey King

Joey King – Golden Globes 2020

Micuta Joey pe care am urmarit-o cu sufletul la gura in The Act a fost la Golden Globes o aparitie proaspata si sexy. Tenul este impecabil, iar machiajul ochiilor este unul senzual si i se potriveste foarte bine. Job well done, Joey!

Rooney Mara

Rooney Mara – Golden Globes 2020

Intotdeauna mi-a placut mult de Rooney, si nu m-a dezamagit nici acum. Recunosc ca nu imi place foarte mult bentita pe care a ales sa o poarte, pentru ca ma duce mult cu gandul la printesa Leia… Machiajul insa este unul foarte natural, cu accent pe sprancene. Sprancene pe care le iubesc pur si simplu!

Winnie Harlow

Winnie Harlow – Golden Globes 2020

WOW Winnie, WOW! Cat de frumoasa este Winnie cu acel smokey eye cu accente albastre. Pot spune ca este definitia Hollywood Glam. Glitz and Glam, baby!

Ansel Elgort

Ansel Elgort – Golden Globes 2020

Nu puteam sa il ratez pe Ansel care s-a afisat la festivitate cu… GLITTER in coltul intern al ochilor! How cool is that?! Recunosc ca imi plac barbatii care au curajul sa poarte machiaj pe covorul rosu. Be bold, guys!

Astea sunt alegerile mele si astept curioasa parerile voastre.

Happy 2020,

L