Dermacare – noutatile inceputului de an

Dermacare - noutatile inceputului de an

Am inceput 2020 cu noi descoperiri in materie de skin care care ma bucura si ma surprind in cel mai placut mod. Mai ales ca se si potrivesc cu vremea rece de afara.

Sa nu va las in suspans si sa va spun despre ce este vorba…Ei bine, noile mele descoperiri sunt 3 produse foarte simpatice de pe www.dermacare.com.ro: un lapte demachiant micelar (THIS IS NEW!!!) de la Synbionyme, un blasam de buze de la Hyfac si o crema de maini de la Apaisac Biorga

Recunosc ca inainte sa intru in contact cu produsele, nu mai auzisem de aceste branduri. M-am documentat putin insa si am aflat lucruri interesante atat despre ele cat si despre cei de la Dermacare.

Lapte demachiant micelar Synbionyme

Apa micelara este unul dintre cele mai folosite produse ale mele. Am o sticla maaare in trusa profesionala, si mai multe de diferite dimensiuni in trusa personala. In ambele truse am insa si lapte demachiant. Dar cat de tare ma bucur ca am descoperit un produs care le incorporeaza pe amandoua!!! Ei bine da, laptele demachiant micelar de la Synbionyme este un produs de curatare bland, perfect pentru tenurile normale, uscate si sensibile. Il poti folosi atat pentru demachierea fatei cat si a ochilor.

Synbionyme este un brand frantuzesc de produse dermatocosmetice ce restabilesc echilibrul natural la nivelul tenului

Pret: 66,22 lei

Balsam de buze Hyfac

Va spuneam mai sus ca produsele astea au venit la fix in sezonul rece. Mai ales daca esti ca mine si ti se usuca instant buzele si mainile de la frig. Asa ca am testat balsamul de buze de la Hyfac imediat ce l-am primit. M-am bucurat de cat de fin si emolient este. Si nu are miros, ceea ce este un plus.

Pret: 18,62 lei

Crema reparatoare pentru maini si unghii Apaisac Biorga

Mainile sunt foarte importante pentru mine, iar frigul nemernic nu tine cont, si de aia trebuie mereu sa mi le portejez pentru ca imi crapa pielea foarte tare. Si uite asa ajung sa consum cateva tuburi de crema de maini pe sezon. Iar noua mea descoperire nu numai ca imi protejeaza mainile dar imi inmoaie si cuticulele si imi hraneste unghiile. Formula este non-grasa, iar mirosul este delicat si foarte dragut.

Pret: 23,62

Vi le recomand cu drag, iar cand intrati pe site-ul celor de la Dermacare, nu ratati nici sectiunea de oferte speciale unde gasiti super reduceri la anumite produse.

Happy shopping,

L.