Laminarea, secretul genelor si sprancenelor de diva

Laminarea, secretul genelor si sprancenelor de diva

Am auzit prima data despre laminare acum vreo 2-3 ani, si m-a incantat imediat ideea procedurii, dar uite ca a durat ceva timp pana sa includ acest serviciu in portofoliul meu.

Insa o data invatata laminarea, m-am indragostit iremediabil atat de procedeul in sine cat si de efectele lui. Dar cel mai si cel mai mult imi place reactia clientelor cand se uita in oglinda dupa ce termin procedura, si care este invariabil: WOW astea sunt genele mele? Nici nu stiam ca am asa gene…

Pentru ca practic ce face aceasta procedura este sa maximizeze potentialul natural al genelor tale.

Laminarea, secretul genelor si sprancenelor de diva

Ce este procedeul de laminare a genelor?

Laminarea genelor este in procedeu non-invaziv de curbare, ridicare si ingrosare a genelor naturale. Produsele folosite sunt menite nu doar sa ofere aceste rezultate dar si sa hraneasca si sa stimuleze in timp cresterea genelor.

Un pas optional, dar dupa parerea mea “a must”, este vopsirea genelor, care va amplifica efectul laminarii facand genele tale sa arate ca si cand sunt data cu mascara TOT timpul.

Nu exista gene (naturale) pe care sa nu se poata face aceasta procedura, iar singura contraidicatie ar fi pentru persoanele care au avut operatie proaspata la ochi, sau au vreo boala oftalmogica. Nu exista nici un risc sa iti deteriorezi genele naturale, ci din contra sa le faci sa arate mult mai bine.

Procedura dureaza aproximativ o ora, si iti recomand sa vii nemachiata la programare pentru ca altfel durata intregului proces se poate extinde pana la 1 ora si un sfert.

Ce este procedeul de laminare a sprancenelor?

Ca si produse, sunt aceleasi ca la procedura de laminare a genelor, iar efectul este unul similar. In locul curbarii insa, genele tale vor fi cumintite si asezate in forma dorita.

Iti doresti sa ai gene care par cat mai stufoase sau care au un aspect “fashion” asemeni modelelor internationale, dar fara sa te chinui in fiecare zi sa le aranjezi folosind minim 2-3 produse? Atunci laminarea este ceea ce ai nevoie.

Procedura dureaza aproximativ o ora, insa poate fi combinata cu laminarea de gene si impreuna ar dura aproximativ o ora si jumatate.

Daca iubesti naturalul la fel de mult ca si mine, ai o viata agitata si vrei sa economisesti timp dimineata cand te machiezi si vrei sa arati bine tot timpul dar fara riscul de a-ti agresa genele si sprancenele, atunci laminarea este procedura perfecta pentru tine.

Te-am facut curioasa sa testezi aceste proceduri? Daca da, atunci te astept la atelierul meu Artistry Space by LPmakeup, din strada Nicolae Golescu 22!

Pentru programari poti sa ma suni la 0729.729.403 sau sa imi lasi in mesaj aici.

One Reply to “Laminarea, secretul genelor si sprancenelor de diva”

  1. […] Laminarea genelor este in procedeu non-invaziv de curbare, ridicare si ingrosare a genelor naturale. In cazul sprancenelor, laminarea le cuminteste si le fixeaza in forma dorita. Produsele folosite sunt menite nu doar sa ofere aceste rezultate dar si sa hraneasca si sa stimuleze in timp cresterea genelor si sprancenelor. Mai multe detalii poti afla citind articolul meu anterior, aici. […]

Leave a Reply