10 intrebari despre laminarea de gene si sprancene

10 intrebari despre laminarea de gene si sprancene

1. Ce este laminarea de gene si sprancene?

Laminarea genelor este in procedeu non-invaziv de curbare, ridicare si ingrosare a genelor naturale. In cazul sprancenelor, laminarea le cuminteste si le fixeaza in forma dorita. Produsele folosite sunt menite nu doar sa ofere aceste rezultate dar si sa hraneasca si sa stimuleze in timp cresterea genelor si sprancenelor. Mai multe detalii poti afla citind articolul meu anterior, aici.

Georgiana, una dintre frumoasele mele cliente

2. Oare mi se potriveste aceasta procedura?

Daca:

  • iti place aspectul natural
  • te-ai plictisit in fiecare dimineata sa iti curbezi genele cu clestisorul si sa iti aranjezi sprancenele cu minim 3 produse
  • nu ai avea niciodata rabdare sa stai intinsa minim 2 ore si jumatate pentru o procedura de extensii de gene
  • ai avut extensii de gene si acum ai genele naturale degradate
  • vrei sa arati ca si cand ai genele date cu mascara TOT TIMPUL

Atunci laminarea de gene si sprancene este PERFECTA pentru tine.

3. Cat dureaza procedura?

Fiecare procedura individuala dureaza aproximativ o ora. Insa facute impreuna, in paralel, dureaza aproximativ 1:15-1:30 h.

Atentie! daca te prezinti la programare machiata, timpul total se va prelungi cu aproximativ 15 min.

4. Cum mi se schimba ritualul de ingrijire dupa laminare?

In nici un fel! Primele 24 de ore dupa laminare ai grija sa nu atingi zona laminata cu nimic lichid, sau machiaj. Insa dupa aceste 24 de ore te vei putea machia si demachia ca de obicei, iti vei putea aplica serurile si cremele preferate ca si pana acum.

Singura schimbare va fi in sensul in care vei putea sa nu mai porti mascara pentru ca genele tale vor arata fabulos si fara. Iar genele for sta in forma dorita de tine.

5. Este dureroasa procedura?

NU! Nimic nu doare, nimic nu ustura. Procedura este una relaxanta, si mi s-a intamplat sa am cliente care au adormit pe patul de cosmetica.

6. La cat timp trebuie sa repet procedura?

Nu mai devreme de 3 saptamani! In medie o data la 3-4 saptamani ar trebui repetata procedura.

7. Ce se intampla daca intarzii sa o repet?

Genele si sprancenele tale vor reveni incet, incet la forma de dinaintea laminarii. Nu sunt insa deteriorate sau agresate.

8. Imi va deteriora genele sau sprancenele?

NU! Din contra, genele tale vor deveni mai groase si mai bogate, iar sprancenele mai cuminti. Produsele folosite hranesc firul de par si il vitaminizeaza.

9.Exista efecte secundare sau reactii alergice?

Singurul efect secundar este ca vei arata GENIAL, iar toate prietenele tale te vor intreba de unde ti-ai luat acel mascara minunat care iti face genele WOW. 🙂


In ceea priveste reactiile alergice, acestea s-au observat foarte rar, doar la persoanele care au alergie si la vopseaua de par. Produsul care poate provoca aceasta alergie este pigmentul din vopseaua pentru gene si sprancene. Asa ca daca te stii alergica la vopseaua de par, anunta stilistul care iti va face laminarea.


Nu este recomandata aceasta procedura persoanelor care sufera de afectiuni oftalmologice, sau au avut intreventii chirurgicale recente la nivelul ochilor.

10. Trebuie sa ma pregatesc cumva inainte sa imi fac procedura?

Pregateste-te sa arati FABULOS! Singura mea recomandare este sa vii nemachiata la programare ca sa economisesti timp.

Te-am facut curioasa sa testezi aceste proceduri? Daca da, atunci te astept la atelierul meu Artistry Space by LPmakeup, din strada Nicolae Golescu 22!

Pentru programari poti sa ma suni la 0729.729.403 sau sa imi lasi in mesaj aici.