7 makeup artisti care ma inspira

7 makeup artisti care ma inspira

V-am povestit vreodata ce fac eu cat mananc de pranz? Nu cred…ei bine ma uit la tutoriale de makeup sau caut inspiratie. Nu, nu sunt genul care sa se uite la orice tutorial sau la orice filmulet de pe youtube sau insta. Le caut, le aleg si le savurez.

Si daca tot vorbim de inspiratie, azi vreau sa vorbesc despre makeup artistii care ma inspira grozav, de la care mereu am ceva de invatat, si pe care ii urmaresc cu religiozitate.

1. Dana Argesan

7 makeup artisti care ma inspira - Dana Argesan
Dana Argesan

Cei care ma cunosc stiu ca Dana este mentorul, guru-ul si sensei-ul meu. De la ea am invatat machiaj de cand nu stiam sa tin pensula in mana. Tot ea este cea langa care ma calibrez si cu care imi verific nivelul de evolutie.

Ca makeup artist ce sa zic… experienta isi spune cuvantul. Si ce admir groaznic de mult la ea este faptul ca, intr-o lume plina de contouring-uri odioase, fonduri de ten turnate cu sticla si sprancene stampilate, ea si-a mentinut stilul natural si elegant fara a-si pierde deloc actualitatea. Pentru ca si eu iubesc foarte mult (poate prea mult, uneori) naturalul, ea ramane mereu pentru mine o sursa de inspiratie.

2. Charlotte Tilbury

7 makeup artisti care ma inspira - Charlotte Tilbury
Charlotte Tilbury

Pentru mine Charlotte este The Queen of Glow! Nu ratez nici un tutorial de-al ei si mereu sunt uimita de cata usurinta afiseaza in orice. Mi se pare fantastic ca isi foloseste degetele foarte mult in orice machiaj si de la ea am prins curaj sa imi folosesc si eu degetele din ce in ce mai mult. Si ea este o adepta a naturalului, foloseste putine produse iar rezultatele sunt mereu WOW.

Gama ei de produse este de vis! Mi-as dori sa le am pe toate! (Santa, can you hear me? Easter Bunny? Anyone?)

3. Cristian Buca

7 makeup artisti care ma inspira - Cristian Buca
Cristian Buca

Pe Cristi l-am cunoscut acum multi ani cand nu aveam nici o treaba cu machiajul, si am avut norocul sa fiu machiata de el in cadrul unui eveniment. Din prima clipa mi-a placut super mult. Cand am intrat in bransa, primul masterclass la care am fost a fost tinut de el.

WOW! Cata informatie misto am primit de la el in acele 3 ore, nu mi-a venit sa cred. Asta combinata cu o energie super pozitiva care a ramas cu mine mult timp dupa.

Am avut anul trecut norocul sa fiu in echipa lui de la Feeric Fashion Week si de data asta il aveam pe Cristi ca sef de echipa. Ce trebuie sa faci in situatii de presiune cu Cristi in charge? Sa asculti, sa furi meserie cat de multi poti (ca ai ce!!!), sa accepti criticile (trust me, daca te critica, nu o face gratuit) si sa te bucuri de fiecare clipa LA MAXIM!

4. Kelseyanna Fitzpatrick

7 makeup artisti care ma inspira - Kelseyanna Fitzgerald
Kelseyanna Fitzpatrick

Am inceput sa o urmaresc pe Kelsey de cand a intrat in echipa Kat von D Artistry. Ea este un altfel de artist. Vede machiajul altfel decat majoritatea makeup artistilor. Curajul pe care il transpune in creatiile ei de multe ori ma lasa speechless.

Nu exista nimic clasic in stilul ei. Totul este indraznet, viu, puternic. ARTA! La cel mai inalt nivel! I LOVE YOU KELSEY!

5. Hindash

7 makeup artisti care ma inspira - Hindash
Hindash

Pe Hindash l-am descoperit de curand. Este un makeup artist Iordanian care traieste in Dubai. Este un youtuber prolific care imi place foarte mult. Machiajele lui sunt in stilul lui Charlotte Tilbury, dar cu o usoara nota exotica. Imi plac tutorialele lui pentru ca sunt foarte explicite – detaliaza totul de la pensulele folosite, la motivele pentru care a ales acel model. Imi place stilul lui cu totul. Vi-l recomand!

6. Wayne Gross

7 makeup artisti care ma inspira - Wayne Goss
Wayne Goss

Wayne este un makeup artist britanic pe care il urmaresc de mult. Imi plac foarte mult tutorialele lui, pentru ca se focuseaza de multe ori pe anumite tehnici sau detalii fara a realiza full makeup. Este foarte simpatic si de multe ori ma trezesc razand la video-urile lui.

7. James Molloy

7 makeup artisti care ma inspira - James Molloy
James Molloy

Pe James l-am descoperit pe Instagram, si ce m-a convins sa ma tot intorc pe pagina lui sunt felul in care stilizeaza sprancenele si in care traseaza eyeliner-ul din maxim 2 sau 3 miscari. Imi place super mult cat de glowy sunt mereu machiajele lui.

Ei sunt cei 7 makeup artisti magnifici pe care va invit sa ii urmariti, pentru ca sigur veti gasi ceva de invatat de la fiecare.

Kisses,

L